Számítunk a véleményére! - Felmérés az Art is Business Közösség indulása előtt

 

Kedves Követőnk!

Az Art is Business 2021-ben kétéves születésnapját ünnepli. Az eltelt időszakban rengeteget tapasztaltunk és a visszajelzések és tapasztalatok alapján azt érezzük, szükség van a tevékenységünkre. Ez a működés egyre több és szélesebb körben tud hatással lenni a kulturális és a vállalati kapcsolatokra, releváns módon.

Ezért is alakult úgy, hogy a zászlós hajónk, a nyomtatott Art is Business magazin mellé, amely immáron 1000 példányban kerül célzottan az olvasókhoz, februárban megérkezik a megújult artisbusiness.hu online felületünk. A tervek szerint ez a csatorna egyedi módon igyekszik majd bemutatni a vállalatok vállalásait, együttműködéseit a művészeti piaccal, ilyen témájú hazai és nemzetközi kutatások eredményeit és még sok más eredeti és szélesebb köröket megmozgató témákat.

Ezen túl folytatjuk a zártkörű Art is Business: Connections eseményeinket, amelyeken lehetőséget kínálunk a vállalati és művészeti világ szereplőinek a személyes találkozásra és egymásra találásra. Ráadásul 2021-re több olyan témával is készülünk, amelyekről még nem sokat beszéltek nyilvános fórumokon Magyarországon. 

Tekintsen bele a legutóbbi három eseményünkbe:

2020. augusztus - Hard Rock Hotel

2020. október - Art Market Budapest

2020. október - Nemzeti Táncszínház

Ezek mellett 2021. május 14-én megtartjuk az első Art is Business Konferenciánkat, majd decemberben a 3. Art is Business Díjunk átadóját is. 

A célunk az, hogy olyan közösség alakuljon, amelyben közös értékek mentén jöhetnek létre az erős és stratégiai kapcsolatok a művészeti és a forprofit/mecénás világ között. 

A születésnap apropóján ebbe a közösségbe hívjuk Önt, és bízunk abban, hogy megtalálja a számításait majd! Biztosra veheti, hogy mindent megteszünk azért, hogy segítsük a céljai elérésében!

A lentebbi kérdőív kitöltésével nagyban segítené a munkánkat, hogy minél személyre szabottabban dolgozhassuk ki a jövő évtől elinduló Art is Business Közösség működését! 

 

A kérdőív ITT érhető el!


Köszönettel,

Balogh Máté András és az Art is Business csapata