by baon.hu/artisbusiness.hu 2021. ápr 01.

Félmillió forinttal támogatja a kecskeméti kórházat Cseke Péter színházigazgató

„Hálámat és köszönetemet szeretném kifejezni a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház minden munkatársa számára, amiért több mint egy éve fáradhatatlanul helytállnak.”

Több évtizedes magas színvonalú művészi pályafutásának elismeréseként nemrég Kossuth-díjat vehetett át Cseke Péter, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház igazgatója. A kitüntetés átvételét követően félmillió forintot adományozott a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványnak, támogatva a megyei kórház koronavírus elleni áldozatos munkáját – írja a baon.hu

– Színházunk és társulatunk nevében március 27-én, szombaton este 19 órakor, a Színházi Világnap alkalmából mindenkit közös tapsra invitáltunk, a frontvonalban szolgálók tiszteletére. Így fejeztük ki köszönetünket az egészségügyi dolgozóknak, orvosoknak, ápolóknak, mentősöknek, rendőröknek, katonáknak, bolti dolgozóknak, tanároknak, önkénteseknek és mindazoknak, akik mindannyiunk biztonságáért dolgoznak. Magánszemélyként is úgy gondoltam, hálámat és köszönetemet szeretném kifejezni a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház minden munkatársa számára, amiért több mint egy éve fáradhatatlanul helytállnak, kitartanak, ápolnak és gyógyítanak a mindennapokban értünk, egészségünkért – fogalmazott Cseke Péter.

A színházigazgató kiemelte: nagyon fontos, hogy mielőbb, minél többen felvegyék az oltást, hiszen csak így érhetjük el, hogy a járványnak vége legyen, és a színház újra telt házas estéken szórakoztathassa a művészetre éhezőket.

A kép forrása: baon.hu