Art is Business Közösség

Kedves Érdeklődő!

Az Art is Business azzal a céllal indult útjára, hogy a művészeti és a forprofit gondolkodók számára egy közös platformot teremtsen.

A közös platformon bárki részt vehet, aki számára a művészeten keresztüli értékteremtés fontos irány lehet a magánéletében, vagy épp a vállalkozása működésében. Ezért hiszünk abban, hogy a közös értékek, de különböző érdekek mentén érdemes gondolkodnia mindenkinek, aki ennek az alakuló közösségnek a tagja kíván lenni.

Az Art is Business 2019 óta igyekszik azon törekvésének megfelelően működni és fejlődni, hogy minél több irányból képes legyen megmutatni a két világ közti együttműködési lehetőségeket és a bennük rejlő potenciálokat.

Az elért eredményeink az elmúlt időszakban:


- 250-ről 1000-re nőtt az Art is Business magazinunk példányszáma, amely vállalati közép- és felsővezetőkhöz, magánemberekhez és a kultúra meghatározó szakembereihez jut el kéthavonta.


- Az Art is Business Díjra jelölések, és jelentkezések száma átlagosan megduplázódott.


- Rengeteg vállalati vezető és kulturális szakember adott számunkra interjút és mesélte el, miként tudnak együttműködni, azaz, igazi best practice gyűjteménnyé vált a lap.


- Több zártkörű eseményt szerveztünk, amelyen nagyvállalatok, KKV-k szakemberei, művészek és művészeti menedzserek meséltek élőben. Ezen Art is Business: Connections eseményeink közül az utolsó kettőt élőben is közvetítettük online és ezáltal több ezer ember hallgathatta meg őket.


- Együttműködéseket kezdtünk a Magyar Marketing Szövetséggel, a Magyar Public Relations Szövetséggel és kapcsolatban vagyunk az UNICEO Forum vezetőivel.


- 2020. decemberében terveztük megtartani az ország első Art is Business Konferenciáját, de a pandémia miatt 2021. május 14-re tettük át, amelyen több mint 40 hazai vállalati és művészeti szakember vállalta, hogy különböző témakörökben meséli el a saját együttműködési tapasztalatait. Őket erősítik a nemzetközi előadók (Svédország, USA, Nagy-Britannia, Írország stb.), akik szintén először adnak elő ilyen konferencián a régióban.


- A 2019-es 2. Art is Business Díjat megszerveztük, de a díjátadót a pandémia miatt nem tartottuk meg. A díjazottakat december folyamán jelentjük be.


2021-ben nagyobb fokozatra kapcsolunk, annak ismeretében, hogy a válság hatására még nagyobb szükség van a tudás átadására, a kapcsolatok minél szélesebb körben való elmélyítésére és minél több példaértékű együttműködés bemutatására.


2021-es tervek:


- Az iniciatíva februárban kétéves lesz, ezért a zászlóshajónk, a nyomtatott magazin mellé megérkezik a teljesen megújított artisbusiness.hu oldalunk, amely az ország egyetlen olyan online médiuma kíván lenni, amely folyamatos tartalmat szolgáltat a hazai és nemzetközi vállalati és kulturális együttműködések alakulásáról; felsőoktatási tudásbázisként igyekszik funkcionálni és olyan angol nyelvű tartalmat hozunk majd be, amellyel bekötjük Magyarországot a nemzetközi art and business és art management vérkeringésbe.


 - A zártkörű alkalmainkat igyekszünk offline és online formában is megtartani több mint 8 alkalommal, előreláthatóan komolyzenei, képzőművészeti, színházi, tánc és egyéb nemzetközi témákra építve.
Május 14-én megszervezzük a konferenciánkat.


- Az év második felében meghirdetjük a 3. Art is Business Díjat és decemberben megszervezzük a Díjátadónkat.


- Tavasztól pedig elindul az Art is Business on Air rádióműsorunk is.


- Az évben megszervezzük a 7M – Kulturális együttműködések nevű továbbképzésünket.


A terveink nagyok, de hiszünk abban, hogy csak azok tudnak sikereket elérni, akik előre néznek és egy nagyobb jó ügyében tevékenykednek. Annak érdekében, hogy minden tervünket megvalósíthassuk, elindítjuk az Art is Business Közösség formális felépítését, amelynek működése a tagsági díjak befizetésén alapul majd.

Az egy éves tagsági díj, ami netto 95 000 Ft, a következőket foglalja magába:


- minimum 5 Art is Business: Connections rendezvény a pandémiás helyzettől függően élőben vagy online
- Art is Business magazin, éves szinten 6 db
- Art is Business Konferencia
- Art is Business Díjátadó
- az artisbusiness.hu jelszóval védett, zárt tartalmaihoz jutás
- egy alkalmas art and business tanácsadás / kommunikációs stratégiai tanácsadás


NAPTÁR - 2021

Bízunk abban, hogy 2021-ben értékorientált hasznos tudást szerezhet meg és kapcsolatokat alakíthat ki a segítségünkkel!


Amennyiben szívesen válna a Közösség tagjává, kérjük írjon nekünk és mi örömmel válaszolunk!
Hiszen a művészet utat talál bármikor, de nem mindegy, milyen minőségben! 

 

További információ:info@artisbusiness.hu 

Köszönettel,
Balogh Máté András és az Art is Business csapata