Budapesti Fesztiválzenekar

A világ élvonalába tartozó Budapesti Fesztiválzenekar (BFZ) bátran lép új utakra, közönsége értékeli a kísérletező kedvet, a sokszínűséget, a bátor társadalmi felelősségvállalást.

Így válhatott a Fesztiválzenekar Fischer Iván vezetésével a nemzetközi zenei élet egyik sikertörténetévé.

Forrás: BFZ

„Rendszeresen fellépünk a világ koncerttermeiben a Carnegie Halltól a Musikvereinig, de a külföldi sikerek mellett fő küldetésünk, hogy a társadalom minden rétegéhez eljuttassuk a zene szépségét. Hisszük, a muzsika képes összekötni különböző hátterű embereket, és visszaadja, amit a járvány elvett: a találkozást, a kapcsolódást, így segítve a gyógyulást. Muzsikusaink évente közel kétszáz koncertet adva 150 ezer emberhez viszik el élőben a csodát, online közönségünk pedig határtalan. Közös értékeink mentén vállalati partnereinkkel kölcsönösen előnyös együttműködéseket alakítunk ki. Zenekarunk sikere partnereink sikere is!” 

Mit ajánlunk vállalati partnereink számára?

  • Márkamegjelenés kiemelt koncerthelyszíneken, kiadványainkban, online felületeinken 
  • Ügyfélkör gondozása és bővítése VIP-rendezvényekkel, ültetett vacsorákkal 
  • Különleges élmények a munkavállalóknak, betekintés a kulisszák mögé 
  • Befektetés a jövőbe, társadalmi felelősségvállalási programjaink közös gondozása

Ha érdekli vállalati partnerprogramunk, kapcsolódási lehetőséget lát cége és a BFZ márkája között, keressen meg bennünket! Szervezetének feladatai, céljai alapján közösen gondolkodva állíthatjuk össze az együttműködési tervet, akár konkrét kampányokhoz, akár hosszabb távú együttműködéshez.

Bővebb információk a linken olvashatók.