Itt és Most Társulat

Szórakozunk Veletek – Improvizációs előadások bármilyen alkalomra

Emlékszel, amikor a srácok a hátukon cipelték a napelemeket a megrendelőhöz, mert a sárban elakadt az autó? És az milyen, hogy a konyhában olyan magasan van a mikró, hogy az átlagos magasságúak is alig érik el? Hallod, amikor az OTP SME-je felkérdezett, hogy a BR100 negyvenedik oldalán az OTL neve rosszul szerepel...

Minden munkahelyen vannak olyan történetek, legendák, szállóigék és kifejezések, amiket csak Ti ismertek, nálatok viszont mindenki, és mindegy, hányszor halljátok őket, mosolyt csalnak az arcotokra. Osszatok meg velünk minél több ilyet, és engedjétek, hogy szórakozzunk Veletek!

Az Itt és Most Társulat színészei rövid, improvizált jeleneteket játszanak Nektek, amelyeket a Ti mindennapjaitok ihletnek. Zsebszöveg, Bekérdező, Néma Bob, Lassítás, 1-2-3-4, Elfordítás, mind-mind klasszikus rövid formátumú játékok, amelyek neve ismerősen hangozhat. Minden előadás Belőletek táplálkozik, Rátok és az éppen aktuális alkalomra – legyen az Karácsony, Halloween, vagy nyári kick-off – kerül testre szabásra, és akár részeseivé is válhattok, az igényeiteknek megfelelően.

Amit kínálunk:

60+ perc önfeledt szórakozás,
négy profi improvizációs színész és egy műsorvezető,
gondos felkészülés és testre szabott műsorszámok,
az igényeiteknek megfelelő mértékű interakció a közönséggel,
szükség esetén helyszín Budapest belvárosában (Ráday utca, Itt és Most Színház és Közösségi Tér), de szívesen utazunk Hozzátok bármilyen vidéki helyszínre is.

Engedd, hogy szórakozzunk Veled!

www.ittesmosttarsulat.hu