Találkozzunk!

Az Art is Business közössége számára az év folyamán több zárt körű eseményt szervezünk. Ezeken tagjaink és a támogatói jeggyel érkezők vehetnek részt. Célunk, hogy a művészeti és a forprofit szegmens szereplőinek platformot teremtsünk a találkozásra, személyes kapcsolatok építésére. 
További információ: info@artisbusiness.hu

A 2021-es programok 

Január: Art is Business Connections: – Három kiváló példa az együttműködésre 

A Magyar Marketing Szövetséggel közös esemény, amelyet a Magyar Telekom székházból közvetítünk.

Február: Art is Business: Connections – Két éves az Art is Business 

Az évindító eseményünket a kétéves születésnapját ünneplő Art is Businessnek szenteljük. Az alkalom kerekasztal-beszélgetését a Dreher Sörmúzeumból streameljük, egy izgalmas meglepetéssel készülünk a tagjainknak. 

Március: Art is Business: Connections – Középpontban a színház 

Az elmúlt időszakban nagyon sokat lehetett hallani a színházak állami és önkormányzati finanszírozásáról. Ezen az alkalmon arra keressük a választ, hogy vajon hogyan érdemes a színházi világgal együttműködnie a vállalatoknak, miként működik a színházi mecenatúra hazánkban, és milyen szempontok alapján érdemes egymásra találnia a forprofit és előadói intézményeknek/művészeknek/társulatoknak. 

Április: Art is Business: Connections – Középpontban Írország 

Az áprilisi lapszám ír kultúrával, a magyar–ír kapcsolatokkal foglalkozik. Hazai és ír tulajdonú vállalkozásokat, forprofit és művészeti szakembereket, valamint ír–magyar művészeket mutat be. A magazinhoz kapcsolódva hívunk beszélgetőpartnereket is. 

Május: Art is Business Konferencia 

A május 14-15-re halasztott esemény Magyarország első ilyen minőségben megszervezett egész napos konferenciája. 

artisbusinessconference.hu 

Június: Art is Business: Connections – Középpontban Hollandia 

Az augusztusi magazin holland kultúra mentén épül fel, zárt körű eseményünk is holland–magyar vállalatok világáról, magyar és holland művészek/művészeti projektek együttműködéseiről szól. 

Július: Art is Business: Connections – Középpontban a tánc – vo.2 

2020. októberében beszélgettünk először a kortárstáncban rejlő lehetőségekről a Nemzeti Táncszínházban. A beszélgetést akkor nem fejeztük be, csak abbahagytuk. Van miről értekezni a témában. Ezen az alkalmon folytatjuk, de más táncműfajjal és megszólalókkal. 

Augusztus: Art is Business: Connections  – Nyárzáró esemény

Szeptember: Art is Business: Connections – Középpontban a komolyzene 

Szeptemberi zárt körű eseményünkön a Gramofon magazin szakmai együttműködésével arra keressük majd a válaszokat: ebben a kulturális világban miért a magánmecenatúra vált jelentőssé, és azok a vállalatok, amelyek zenekarok vagy klasszikus zenei projektek mellett állnak, miért döntöttek így? 

Helyszín és partner: Budapart

Október: Art is Business: Connections – Középpontban a képzőművészet 

Októberi lapszámunk megjelenéshez szorosan kapcsolódóan a zárt körű eseményünk meghívottjai is elmondják, miért az képzőművészeti szegmenst választották partnerül. 

Helyszín: Art Market Budapest ; Partner: Hennesy 

November: Art is Business: Connections – Középpontban a film 

Nagyon érdekes világ a szponzoráció/támogatás szempontjából a hazai filmipar. Erről mesélnek nekünk olyan szakemberek, akik gyakorlati tapasztalatot is szereztek az együttműködések terén. 

December: Art is Business Díj-átadó 2021 

Connections a Dreher Sörmúzeumban

Connections a Dreher Sörmúzeumban

2021. február 25-én a Dreher Sörgyárak Sörmúzeumbából streameltük a kerekasztal-beszélgetésünket.
Első találkozó

Első találkozó

2021. január 28. Magyar Telekom székház