Támogatói előfizetés

2019-ben hoztuk létre az Art is Business magazint a kortársPRos ügynökség égisze alatt.

Létrejöttünkben hangsúlyos szerepet játszott, hogy úgy éreztük a hazai kulturális és forprofit szektorok viszonylag kevéssé kapcsolódnak össze, leginkább abból adódóan, hogy a két fél gondolkodása merőben eltér egymástól.

A tudás és tapasztalatok átadásáért jött létre a magazin, hídként definiálva saját magát a két világ között, a közös siker reményében. Azért is hívtuk életre, hogy a szereplők láttatásával, az információk átadásával minél több valódi, megalapozott és erős kapcsolat születhessen piaci alapon. Főleg azért, hogy a vállalatok a munkavállalóik és a külső megítélésük szempontjait figyelembe véve építhessenek a művészet adta megannyi kreatív és használható elképzelésre és ezzel együtt a kulturális világ szereplői számára elérhetővé váljon, hogy szélesebb perspektívából tekintsenek a saját önmegvalósításukra, szabadabban és biztosabb talajon állva alkothassanak.

Biztosak vagyunk abban, hogy a kulturális és vállalati világnak rengeteg kapcsolódási pontja van és erről csakis stratégiában érdemes gondolkodni. Az abban való bizonyosságunk, hogy erről minél többeknek tudnia kell, minket is arra sarkall, hogy lehetőség szerint magunk felé fordítsuk az erre nyitott emberek figyelmét.

Mivel mi optimistán és csakis szakmai módon tudunk előre tekinteni, ezért az Art is Business is olyan lehetőségeket kíván felmutatni, amelyek megismerésével az olvasók felfedezhetik annak előnyeit, hogy hogyan kell új pozícióba helyezkedni vagy épp, hogyan lássanak túl az adott nehézségeken. Emellett igyekszünk arra is rávilágítani, hogy hogyan érdemes helyzeteket megoldani, milyen más nézőpontból javasolt megvizsgálni az adott lehetőségeket, miként lehet egymástól tanulni és akár stratégiai szinten is együttműködni. Hiszen teljesen biztosan tudjuk, hogy mind a művészeti, mind a vállalati szegmens képes egymásból meríteni. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, fontos, hogy ismerjék egymást, hogy lássák a lehetőségeket.

Mi, az Art is Business létrehozói, abban hiszünk, hogy valami olyannak vagyunk a részesei, ami hosszútávon hat, előremutató, pozitív és optimista szemléletű!

Támogatói előfizetés

A lapunk támogatói előfizetésére buzdítjuk azokat a jószándékú és kultúra iránt nyitott embereket, akik hozzánk hasonlóan hisznek abban, hogy a válságot követően új megoldásokra lesz szükség, amelyek segítségével a vállalati és művészeti szféra egymásra találhat. Pontosan ebben lehet az Art is Business az egyik legnagyobb segítségükre. Ráadásul az Art is Business egy olyan közösség szervezője is, amelyben a hasonlóan gondolkodó, piacorientált és egy ügyért tenni akaró emberek találhatók különböző szegmensekből. 

Az előfizetés brutto 10 500 Ft éves szinttől indul, amelyért mi vállaljuk, hogy a lapot kéthavonta, évente hat alkalommal, eljuttatjuk a megadott postacímre. Azok, akik megírják az emailcímüket is, havi hírlevélben értesülhetnek a magazin témáiról, híreiről és eseményeiről. 

Egyéb támogatói felajánlásokat őszintén és köszönettel fogadunk! Ezek mértékét a támogatóra bízzuk. Minden támogatásra banki utalásos módon nyílik lehetőség, számla ellenében. 

Bízunk benne, hogy a velünk való közös gondolkodással, egy olyan közösség szerves részévé válhatnak, amely egy jó ügyben és egy innovatív jövőben hisz!

Nemhiába a mindennapi krédónk: Mert a kultúra támogatása kiemel a tömegből! 

Köszönettel,

Balogh Máté András, az Art is Business tulajdonosa

info@artisbusiness.hu ; 70/457-1183

 ---

Az alábbi adatok megadásával, megrendelem az Art is Business magazin számait a következő 12 hónapra. Egyúttal hozzájárulok a megadott adatok tárolásához és kezeléséhez a kortársPRos Kft által. Ezen adataimat harmadik fél részére a kortársPRos nem jogosult átadni, vagy más marketing célra felhasználni.

A támogatói előfizetés akkor válik érvényessé, ha a regisztráció után, a megadott email címre küldött díjbekérőn szereplő összeget kiegyenlítette. Utaláskor kérjük, a tárgyba írja be a díjbekérő sorszámát.

 

Regisztráció

Kérjük töltse ki a megjelölt mezőket!