2024.06.11. DS Automobiles x Saint-Exupéry

Kedves Meghívott!

A DS Automobiles neve már jóide összeforrt a művészet és design adta kreatív és értékteremtő világgal. 2024-ben a DS legújabb 3-as, 4-es és 7-es modelljei Antoine de Saint-Exupéry francia író halálának nyolcvanadik évfordulója alkalmából a Kisherceg, A citadella és A déli futárgép című írásokra reagálnak.

Magyarországon június közepétől találkozhatnak a modellekkel az érdeklődők, ezért még az értékesítés megkezdése előtt egy különleges és zártkörű művészeti programmal kívánjuk partnereinknek és barátainknak megmutatni a járműveket.

Az alkalomra, csak nekünk az Országos Széchenyi Könyvtár egy pop-up kiállítás állít fel, amelyen megismerhetjük Exupéry legelső magyar és francia nyelvű kiadványait az 1920-as és 30-as évekből. A tárlat megértésében a könyvtár szakmai tárlatvezetéssel is kedveskedik nekünk.  A tárlat mellett Gryllus Dorka színművész előadásában is meghallgathatunk részleteket a regényekből.
Az élmény teljeskörű befogadását francia koktélok segítik majd.

Időpont: 2024. június 11. 18 óra (Vége: 21 óra)
Helyszín: Országos Széchényi Könyvtár, Budavári Palota F épület, VI. emelet, Alapítók tere/Oroszlános udvar
(Az épülethez a Palota út felőli lifttel és a Csikós udvar felől lehet feljutni, vagy a Dísz tér irányából 5 perc sétával.)

Részvételi szándékát kérjük jelezze június 5-ig az info@artisbusiness.hu címen.