Kik vagyunk?

Egy olyan platform, amelyen találkozhatnak a vállalati, magán és művészeti szcéna szereplői és az itt megosztott tudásból együttműködések jöhetnek létre. Ennek eszközei az Art is Business print és online média, a Connections események, az Art is Business Díj, a vállalati és művészeti képzések, valamint az Art is Business közössége és Baráti köre.

Az Art is Business céljai:

 1. Értékalapú tudásmegosztás, melynek során a vállalati szféra mind jobban meglátja a művészeti együttműködésekben rejlő előnyöket
 2. A művészeti szereplők számára az üzleti alapú megközelítés terjesztése.

 

Az Art is Business alap tevékenységi körei:

Művészet társadalmi vállalások:

 1. Art is Business Youth

Az Art is Business fiatal generációk számára létrehozott oktatási és inspirációs programja, melyen keresztül a jövő menedzserei számára igyekszik a művészet fontosságát kihangsúlyozni.

 1. Art is Business Learning

Az Art is Business oktatási programja, amelyben az art-and-business világ különböző pontjaira igyekszik felhívni a figyelmet mindennapi gyakorlati implementálás mellett.  

 1. Companies for the Arts – Pénzügyi alap

Az Art is Business civil alapja, amelyben vállalati támogatással üzleti szempontú művészeti támogatásokat nyújthat pályázati formában.

 1. Art is Business Awards

Az Art is Business évente meghirdetett elismerése, amelyben vállalati, mecénás, művészeti, turisztikai szereplők bizonyíthatják be, milyen komolyan gondolkodnak a művészeti együttműködésekről.

 1. Art is Business Connections

Az Art is Business networking eseménysorozata, amelyben kurrens és állandó témák mentén tudásmegosztás történik szakmai gondolkodók segítségével.

Média:

 1. Art is Business Média

Az AIB kéthavonta jelenteti meg print magazinját és a folyamatosan működteti online médiumát, amelyekben hazai és nemzetközi inspiráló vállalati, művészeti, oktatási szakemberek mutatkoznak be, jó példákról olvashatnak az olvasók. A print lap fő célközönsége a vállalati és kulturális menedzsment és azok, akik változást indukálhatnak a hazai céges és kulturális finanszírozás területén.

Szolgáltatások:

 1. Art is Business for Companies

Az Art is Business szolgáltatási lába vállalatok számára, amely a művészeti tanácsadástól a klasszikus ügynökségi és projektmenedzsmenti feladatok ellátásáig terjed.

Többek között:

 • vállalati művészeti tréningek szervezése
 • rendezvényekre művészeti programok szervezése
 • kulturális sajtó és PR feladatok ellátása, médiavásárlás
 • vállalati szponzorációs alapok kezelése
 • vállalati gyűjtemények építése
 • művészeti szponzorációs és támogatási stratégiák létrehozása
 1. Art is Business for Culture

Az Art is Business szolgáltatási lába a művészeti piac szereplői számára.

Többek között:

 • art-and-business stratégia kidolgozása és implementálása
 • networking és baráti körök létrehozása
 • szponzorációs és támogatási projektek kidolgozása
 • networking események szervezése
 • szolgáltatási csomagok létrehozása

-------------------------------------

Büszkék vagyunk arra, hogy 2021-ben a Bridge Budapest független zsűrije nekünk ítélte az Aktív Közösségi Díjat a forprofit kategóriában.  

2022-től a Menedzserek Országos Szövetségének hivatalos partnerszervezete vagyunk.