ArtHUB – közösségi iroda

Mi az ArtHUB?

Az ArtHUB-ot azzal a céllal hoztuk létre, hogy lehetőséget teremtsünk a művészeti téren tevékenykedő szakembereknek találkozni és kreatív környezetben dolgozni. A városban rengeteg coworking iroda található, mi abban vagyunk egyediek, hogy a kulturális menedzsment területén fogjuk össze az alkotókat, szervezőket.

Az ArtHUB-ban terveink szerint lehetőséged lesz összetalálkozni lehetséges partnerekkel, támogatókkal, olyan közösségbe kerülsz, ahol az érdeklődés azonos és az ebből fakadó interakció gyümölcsöző lehet.

Természetesen nem csak a művészeti szférában dolgozóknak szólunk, hanem azon vállalatoknak is, amelyek szívesen lépnek ki a saját tereikből. és kíváncsian indulnak el egy kreatív, képzőművészettel teli helyszínre.

Ha egyszer voltál nálunk, akkor a közösséghez is tartozol, így minden eseményünkre meghívást is kapsz, és segítünk neked, amiben módunkban áll.

Mit ajánlunk?

Coworking
Hagyományos, órabérben működő coworking munkát végezhetsz szép és nyugodt környezetben, közel minden közlekedési csomóponthoz. Igyekszünk mindent megadni neked ahhoz, hogy könnyen elvégezhesd a feladatodat.

Tárgyalóbérlés

Amennyiben szükséged van privát (online, élőben vagy hibrid formában) megbeszélésre és van szabad termünk, ki is tudod bérelni tőlünk a szokásos technikai felszerelésekkel (internet, projektor, hangosítás, white board).
Maximum 15 fő.

Állandó asztal bérlése

Ha jobban érzed magad attól, hogy a saját helyeden ülhetsz, akkor annak függvényében, mennyi szabad helyünk van, asztalt, széket, szekrényt tudunk biztosítani számodra. Ezzel irodai hangulatot varázsolhatsz magad köré. Természetesen hozhatod is magaddal ezeket, csak megbeszélés kérdése.
Maximum 5 fő.

Oktatási/képzési/workshop helyszín

Amennyiben szeretnél képzést, workshopot tartani és van helyünk, akkor lehetőséget adunk neked, hogy hozzánk szervezd és hívd el a hallgatóidat vagy munkatársaidat.
Maximum 20 fő.

Produkcióspróba-helyszín

Tudjuk, hogy nagyon kevés próbahelyszín van a városban, és ha nem otthon szeretnél próbálni, mi szívesen kölcsönözzük a termeinket neked.
Lehetséges nálunk klasszikus zenei és színházi próbákat tartani.

Képzőművészeti alkotások

Azért, hogy az ArtHUB vividebbé váljon és segítse a felszabaduló kreativitást, több művész alkotásával éri el az eredményét.

Az alkotások mind-mind megvásárolhatók, ezért érdemes ezzel a szemmel is figyelni őket.

Az alkotók: Balázs Nikolett, Barakonyi ZsomborBenyovszky-Szűcs Domonkos, Csizik Balázs, Szabó Kristóf, Szirmai Nóra, Tóth Anna Eszter

-----

Árak
A célunk az, hogy mindenki megtalálja a számára legelőnyösebb pénzügyi megoldást. Ezért az árakat személyre szabjuk, az irányárak nettó 2500 és 3500 forint/óra között mozognak.

Helyszín
Irodánk Budapest II. kerületében, a Margit híd budai hídfőjénél van, második emeleti – dunai kilátással. A 4-es-6-os, a 17-es és 19-es villamosok, a 9-es, 291-es, 91-es buszok 3 percnyi távolságban vannak tőlünk. A nagy forgalom ellenére
szobáink szokatlanul csöndesek, továbbá rendkívül naposak. A közelben megannyi étterem, bankfiók, kávézó, egyéb vendéglátó hely, valamint különféle boltok találhatók.

A szervezők
Az Art is Business Egyesületet és a kortársPRos kulturális kommunikációs ügynökséget működtetjük már régóta. Ezért is fontos számunkra, hogy a művészeti és a forprofit világ összetalálkozhasson és a lehető legautentikusabb menedzsmenti környezetben dolgozhasson.

Amennyiben kérdésed volna, keress minket bátran: Ivák Bence,
ivak.bence@artisbusiness.hu