by artisbusiness.hu 2023. Dec 13.

Schmied Zoltán és Gryllus Dorka is felszolgál a Gólem Központban az adománygyűjtőhéten

Az eseménysorozatot december 11. és 15. között tartják, a hanukai időszak alatt.

„Az év végéhez közeledve lassan mi is kifogyunk tartalékainkból, így arra kérünk téged: csinálj csodát! Hanuka alkalmából adakozz, támogass minket, támogasd a kultúrát!” – áll a Gólem Központ közleményében. 

Az adománygyűjtőhét alatt számos lehetőség közül választhatnak a támogatók: a Gólem Kávézóban háromfogásos menüvel várják őket, a HETIRAJZ zsidó tematikájú kiállítási anyagait is meg lehet vásárolni, valamint csatlakozhatnak támogatói klubukhoz az Ezer Gólem Klubhoz. Támogatói színházjegyek is kaphatók a helyszínen, már a februári előadásokra is.

Péter Kata és Schmied Zoltán (forrás: Gólem Központ)Péter Kata és Schmied Zoltán (forrás: Gólem Központ)

Mindemellett minden hétköznap 9 és 15 óra között a színház színészei szolgálják fel a menü fogásait, köztük Schmied Zoltán, Gryllus Dorka, Kálid Artúr, Kiss Eszter, Sipos Vera, Egri Márta, Péter Kata és még sokan mások. 

Lásd még:

Shakespeare-t mutatott be a Gólem Színház

Borgula András: „Ki, ha nem én, mikor, ha nem most?”
– Interjú Borgula Andrással, a Gólem Színház alapítójával

A nyitókép forrása a Gólem Központ.

 

Szenvedélyesen szeretjük a kultúrát, a művészeteket és a stratégiai gondolkodást. Ez ingyen van. A lapkiadás és az online magazin működtetése azonban pénzbe kerül. Kérjük, ha teheti, támogassa az Art is Business hiánypótló munkáját!

Támogassa a kezdeményezésünket, legyen Ön is mecénás!