Art is Business Díj 2021 kérdőiv

A Díj leírása

Az Art is Business Díjat 2019 óta hirdeti meg az Art is Business annak érdekében, hogy kiderüljön, mely vállalatok, magánemberek és települések gondolkodtak komolyan a művészeti világgal való együttműködésről az adott évben. 

Az elmúlt években folyamatos volt a jelentkezők számának a növekedése, amely annak is betudható, hogy egyre többen látnak fantáziát és értéket a művészeti piaccal való szorosabb együttműködésben. 

----

Pályázati információk

Nagyvállalatok és KKV pályázók

A díj pályázati folyamatában az űrlap kitöltésésvel vehetnek részt nagyvállalatok, valamint a kis- és középvállalkozások képviselői 2021. június 20 - szeptember 15. között. Az űrlap kitöltésének megkezdésétől két hét áll a pályázók rendelkezésére, hogy véglegesítsék az adatlapot és a válaszokat. Amennyiben a kérdésekre nincs egzakt válasz, jelezzék az űrlapban, hogy nem áll módjukban az adott kérdésre választ adni és folytassák a többi kérdéssel. Kérjük, ne hagyják abba a válaszadást!

Forprofit mecénás

A forprofit mecénás kategóriában főlega művészeti szegmenstől kérjük a jelöléseket. Arra vagyunk kíváncsiak, hogy az adott évben mely magánszemélyekkel, milyen gondolat mentén jöttek létre, vagy folytatódtak együttműködések. Amennyiben ezen kapcsolatok nyilvánosak, 3000-4000 karakter terjedelemben kérjük a jelöltek bemutatását. A jelöléseket az info@artisbusiness.hu email címre várjuk 2021. június 20 - szeptember 15. között.

Kulturális Mecénás díj

 A díjra a Fidelio magazin szerkesztősége terjeszti fel a jelölteket. 

----

Kulturális Turisztikai Díj

Ezen díjkategóriában is jelentkezéssel tesszük lehetővé azt, hogy a települések megmérettessék magukat. 

A díjra olyan települések pályázatait várjuk, akik összefoglalóan, maximum 8 000 karakterben tudnak a következő kérdésekre válaszolni:

1. Mióta gondolkodnak tudatosan, stratégiai szinten a település kulturális értékeivel a város kommunikációját illetően?

2. Milyen együttműködéseket, projekteket hoztak létre a kulturális és művészeti értékeik bevonásával annak érdekében hogy a városba belföldi, vagy nemzetközi turisták érkezzenek? Az elmúlt 2-3 év történéseit érdemes felsorolni. 

A pályázatok elő-elbírálásában szakmai zsűri vesz részt, Bódis Gábor turisztikai szakember vezetésével. 

----

További információk: info@artisbusiness.hu

-----

A pályázat kiemelt szereplőit az Art is Business decemberi lapszámában mutatják be a szervezők, és a legjobbakat díjátadó keretében ünneplik meg 2021. december 15-én.

Adatok megadása


KérdőívKérdőív elküldése