Momentán Társulat

A Momentán Társulat egy baráti közösség tagjaiból alakult. 2003-ban tartották első improvizációs estjüket, azóta több mint 2500 előadást játszottak.

2010 óta saját színházat üzemeltetnek IMPRÓ néven Budapest szívében, az Ó utcában. Előadásaik a személyesség, a kapcsolódás és a humor révén valódi közösségi élményt nyújtanak. Emellett az improvizáció eszköztárát az előadásokon túl alkalmazott formában is használják: rendszeresen tartanak imprókurzusokat, workshopokat és céges tréningeket.
Az alkalmazott improvizáció a színházi improvizáció elveit, eszközeit, készségeit és szemléletét használja. Egyszerre szórakoztató és hatékony módszer arra, hogy közösséget építsen, kommunikációs készségeket fejlesszen, jó munkahangulatot hozzon létre, és kihozza a mindannyiunkban benne rejlő kreativitást. Céges előadásaikon, tréningjeikennincs flipchart, nincsenek ppt-k és nincsenek hagyományos tréningmódszerek, de van közösségi élmény, gyakorlati tapasztalat és szemléletbeli változás. Minden esetben a megrendelő igényeire szabva.