ArtHUB - közösségi iroda

Mi az ArtHUB?

Az ArtHUB-ot azzal a céllal hoztuk létre, hogy lehetőséget teremtsünk a művészeti téren tevékenykedő szakembereknek összetalálkozni és kreatív környezetben dolgozni. A városban rengeteg coworking iroda található, és mi abban találtuk meg az egyediségünket, hogy a kulturális menedzsment területén fogjuk össze az alkotókat, szervezőket.

Az ArtHUB-ban terveink szerint lehetőséged lesz összetalálkozni lehetséges partnerekkel, támogatókkal és egy olyan közösségbe kerülsz, ahol az érdeklődés azonos és az ebből fakadó interakció gyümölcsöző lehet.

Természetesen nem csak a művészeti szférában dolgozóknak szólunk, hanem azon vállalatoknak is, akik szívesen lépnek ki a saját tereikből és kíváncsian indulnak el egy kreatív, képzőművészettel teli helyszínre.

Ha egyszer voltál nálunk, akkor a közösséghez is tartozol, így minden eseményünkre meghívást is kapsz és segítünk neked, amiben módunkban áll.

Mit ajánlunk?

Coworking
Hagyományos, órabérben működő coworking munkát végezhetsz szép és nyugodt környezetben, közel minden közlekedési csomóponthoz. Igyekszünk mindent megadni neked ahhoz, hogy könnyen elvégezhesd a feladatodat.

Tárgyalóbérlés
Amennyiben szükséged van privát (online, élőben, vagy hibrid formában) megbeszélésre és van szabad termünk, ki is tudod bérelni tőlünk a szokásos technikai felszerelésekkel ( internet, projektor, hangosítás, white board).
Maximum 15 fő.

Állandó asztal bérlése
Ha jobban érzed magad, hogy a saját helyeden ülhetsz, akkor annak függvényében, mennyi szabad helyünk van, mi tudunk számodra biztosítani asztalt, széket, szekrényt. Ezzel irodai hangulatot varázsolhatsz magad köré. Természetesen hozhatod is magaddal ezeket, csak megbeszélés kérdése.
Maximum 5 fő.

Oktatásra/képzésre/workshop helyszín
Amennyiben szeretnél képzést, workshopot tartani és van helyünk, akkor lehetőséget adunk neked, hogy hozzánk szervezd és hívd el a hallgatóidat vagy munkatársaidat.
Maximum 20 fő.

Produkciós próba helyszín
Tudjuk, hogy nagyon kevés próbahelyszín van a városban, és ha nem otthon szeretnél próbálni, mi szívesen adjuk a termeinket neked.
Lehetséges nálunk klasszikus zenei és színházi próbákat tartani.

Képzőművészeti alkotások

Azért, hogy az ArtHUB vividebb és segítse a felszabaduló kreativitást, több művész alkotásával éri el az eredményét.

Az alkotások mind-mind megvásárolhatók, ezért érdemes ezzel a szemmel is figyelni őket.

Az alkotók: Balázs Nikolett, Barakonyi ZsomborBenyovszky-Szűcs Domonkos, Csizik Balázs, Szabó Kristóf, Szirmai Nóra, Tóth Anna Eszter

---
Árak
A célunk az, hogy mindenki megtalálja a számára legelőnyösebb pénzügyi megoldást. Ezért az árakat személyre szabjuk, a tervezhetőség szempontjából az irányárak 2.500 és 3.500 forint között mozognak óránként.  

Helyszín
A 2. kerületben, a Margit híd budai hídfőjénél vagyunk, a második emeleten, dunai kilátással. A 4/6-os/a 17-es és 49-es villamosok, a 9/291/91-es buszok 3 perces távolságban vannak tőlünk. Ennek ellenére szokatlanul csöndes és rendkívül napos szobáink vannak. A közelben megannyi étterem,bankfiók, kávézó és alkoholizálós hely, valamint ilyen-olyan bolt található.

A szervezők:
Az Art is Business Egyesületet és a kortársPRos kulturális kommunikációs ügynökséget működtetjük már régóta. Ezért is fontos számunkra, hogy a művészeti és a forprofit világ összetalálkozhasson és a lehető legautentikusabb menedzsmenti környezetben dolgozhasson.

Amennyiben kérdésed volna, keress minket bátran: Ivák Bence,
ivak.bence@artisbusiness.hu