by artisbusiness.hu 2023. Mar 01.

Art and Antique művészeti vásár a Bálnában

Az esemény főtámogatója az Audi Hungaria.

Idén csaknem 40 kortárs és klasszikus galéria, aukciósház és műtárgykereskedő kiállító várja az érdeklődőket 2023. március 2. és 5. között az Art and Antique művészeti vásáron. Az immár ötödik alkalommal megrendezendő seregszemle a budapesti Bálna Rendezvényközpontban köszönti a művészetek szerelmeseit. A vásár négy napjának valamelyikére jegyet váltók között egy 800 ezer forint értékű briliáns nyakéket, fülbevalót és gyűrűt sorsolnak ki.

Fotó: Art and AntiqueFotó: Art and Antique

A vásár kiegészül egy jótékonysági online aukcióval, amelynek tárgyait a kiállító galériák ajánlják fel. Az Axioart felületén március 5-ig lehet licitálni az árverésre, a befolyt összeget pedig az Operaház Balettnövendékeiért Közhasznú Alapítvány javára ajánlják fel. Az Alapítvány hozzájárul a hazai balettképzés népszerűsítéséhez, szakmai és pénzügyi támogatás révén új produkciók létrehozásához, továbbá támogatni kívánja a növendékek színpadi produkciókban való szerepvállalását. Ösztöndíjakkal támogatja az arra érdemes és rászoruló fiatalokat, többek között Ukrajnából menekült balettnövendékeket, de támogatja az intézet balettmestereinek oktatási tevékenységét is.

Fotó: Art and AntiqueFotó: Art and Antique

Kiállító galériák, aukciósházak:
Aranycsillár Galéria, Artcore Antik & Design, BÁV ART Aukciósház és Galéria, Bernabo Art Furniture, Bodó Galéria, Budapest Poster Galéria, Dávidházy Antikvárium, Deák Erika Galéria, Einspach Fine Art & Photography, Erdész Galéria, Fabrika, Faur Zsófi Galéria, Forma Butique, FreylerArt Galéria, Horizont Galéria, Initio Arts & Design, Kálmán Makláry Fine Arts, Kilim Szőnyeg, Központi Antikvárium, MissionArt Galéria, Molnár Ani Galéria, Nagyházi Aukciósház és Contemporary, Nemes Galéria, Neo Deco, Neves Kor-Társ Galéria, November Galéria, Nudelman Numismatica, Opera Antikvitás, Passage Galéria, Péter Képkeret, Suri Art, The Space Contemporary Art Gallery, Tobe Gallery & Tobe Project, Viltin Galéria, Vintage Galéria, Virág Judit Galéria, WOP Galéria.

Audi Q8 e-tronAudi Q8 e-tron

Az Art and Antique kiemelt partnere és támogatója –  hagyományosan –  az Audi Magyarország, illetve a márka forgalmazója, a Porsche Hungaria.  A művészeti vásáron bemutatkozik az új, teljesen elektromos Audi Q8 e-tron modell is. A művészeti szcéna és a nagy presztízsű vállalati szektor együttműködésének szép példája ez az értékteremtő partnerség. 

-------------

Cikkeink írásához az Alrite beszédfelismerő (speech-to-text) megoldást alkalmazzuk.

Nyitókép: Art and Antique

 

Szenvedélyesen szeretjük a kultúrát, a művészeteket és a stratégiai gondolkodást. Ez ingyen van. A lapkiadás és az online magazin működtetése azonban pénzbe kerül. Kérjük, ha teheti, támogassa az Art is Business hiánypótló munkáját!

Támogassa a kezdeményezésünket, legyen Ön is mecénás!