by artisbusiness.hu 2022. aug 28.

Jótékonysági gála az Ódry Árpád Művészotthon javára

A 2022. szeptember 11-én 15 órakor kezdődő program műsorvezetője Alföldi Róbert lesz.

Botos Éva kezdeményezésére jótékonysági gálát rendez a Centrál Színház. A bevételt az Ódry Árpád Művészotthonnak juttatják el, ahol a működési költségekre fordítják majd a támogatást.

„Annyi a feszültség és a bizonytalanság körülöttünk, hogy az ember hajlamos magába fordulni, bezárkózni. Én mégis hiszek abban, ha észrevesszük mások nehézségeit, törődünk mások bajával, az segít rendet tenni ebben a káoszban. Különösen fontos ez a figyelem, ha idős emberekről van szó, olyanokról, akik a mi szakmánk múltját képviselik.” ( Botos Éva)

Az eseményre Budapest szinte minden színházából érkeznek művészek, a műsorszámok között láthatunk majd énekes, hangszeres és prózai produkciókat, de fellép a szegedi színészzenekar is.

A gála előadói: Ágoston Katalin, Andrádi Zsanett, Borbás Gabi, Cserna Lulu, Fehér Dániel, Földes Eszter, Für Anikó, Gryllus Dorka, Györgyi Anna, Hernádi Judit, Kakasy Dóra, Kokas Katalin, Kelemen Barnabás és családja, Lengyel Tamás, Mácsai Pál, Magyar Olívia, Menczel Andrea, Nagy Sándor, Ódor Kristóf, Papp János, Pokorny Lia, Polyák Lilla, Sarkadi Kiss János, Schmied Zoltán, Szabó Éva, Szalai Kriszta, Szemenyei János, Szinetár Dóra és a Teát Rummal színészzenekar.
Műsorvezető: Alföldi Róbert.
Jegyek a linkre kattintva vásárolhatók.

A Centrál Színház a gála bevételét az Ódry Árpád Művészotthonnak juttatja el, ahol a működési költségekre fordítják majd a támogatást.

Nyitókép: Alföldi Róbert (fotó: Centrál Színház)

 

Szenvedélyesen szeretjük a kultúrát, a művészeteket és a stratégiai gondolkodást. Ez ingyen van. A lapkiadás és az online magazin működtetése azonban pénzbe kerül. Kérjük, ha teheti, támogassa az Art is Business hiánypótló munkáját!

Támogassa a kezdeményezésünket, legyen Ön is mecénás!