by artisbusiness.hu 2022. febr 22.

Magyarországon is bemutatkozott a kompakt DS4

A DS Automobiles, a 2021-es Art is Business Díj támogatója is versenybe száll az Év Magyar Autója közönségdíjáért!

 

Karizmatikus vonalak – A DS AERO SPORT LOUNGE nyomán

A DS 4 többféle karosszériaváltozatban készül. A kínálat alaptagja a DS 4, amelyben az elegancia dominál: speciális lökhárítódizájn, finom krómdíszítések, és kontrasztos fekete tető. 

Letisztult, finom belső dizájn, kézműves kidolgozottságú belső tér

Az utazás művészete – ezt szolgálja a vezérlőgombok újfajta elosztása is. A három külön zónában helyet kapó gombok könnyedebbé teszik a vezetést. A Clous de Paris mintázat mesterien kidolgozott részleteit a prémium órakészítők ihlették. A műszerfalon található „szablya” a légkondicionáló és a DS AIR vezérlőit – a láthatatlan szellőzőt – foglalja magában. Az ablakemelők és az oldalsó szellőzők vezérlői az ajtókban kaptak helyet.

Criollo barna nappabőrrel

Az OPERA beltéri csomag a DS Automobiles tudásának savát-borsát adja: a Criollo barna nappabőr ülések óraszíj-varrással készülnek. A luxusminőségű belső teret kőris fadíszítések és Criollo barna nappabőr betétek teszik teljessé.

Az utastérben a kárpitosmesterek valóban megmutathatták a francia szakértelem legjavát. A végtelenített varrás, a teljes bőrfelületen keresztülszúrt díszöltések az ajtópárnákon is remekül mutatnak. És ez csak az egyik elem a beltérben található számos, kézzel készült megoldás közül – csakúgy, mint a fabetétek vagy a kormánykerék komplett bőrborítása.

Digitális utastér – könnyed kapcsolódás a világhoz

A digitális szolgáltatások és a kapcsolódási lehetőségek tekintetében az volt a fő cél, hogy a vezetőnek ne kelljen levennie a szemét az útról, hiszen ez komoly biztonsági szempont a vezetés során.

A DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY igazi avantgárd vizuális élmény, újabb lépés a kibővített valóság felé.

Környezetvédelem

A DS 4 95%-ban újrafelhasználható anyagokból és 85%-ban újrahasznosítható alkatrészekből készül. A teljes tömeg 30%-ának alapanyaga újrahasznosítható vagy újrahasznosított fém vagy polimer műanyag. A műszerfal (a nem látható részeken) 20%-ban kenderből készül. Újrahasznosított alapanyagokat, például polipropilént, poliészter rostokat és elasztomereket találunk az alváz terelőelemeiben, zajcsökkentőiben és alátéteiben.

Bővebben az autóról...

Szavazzon az Év Magyar Autójára!