Dr. Légrádi Gergely, Oppenheim Ügyvédi Iroda

Dr. Légrádi Gergely, az Oppenheim Ügyvédi Iroda alapító partnere, az eSzínház vezetője.

"Minden az egyén szintjéről indul el. Az Oppenheim közösségét olyan kollégák – jogászok és nem jogászok – alkotják, akik magánemberként nem csupán művészetpártolók, de sokan maguk is hódolnak valamelyik művészeti ágnak. Van, aki fest, más énekel, zenél vagy ír. Mi sem természetesebb, hogy az Oppenheim, mint Magyarország egyik vezető független ügyvédi irodája profitorientált vállalkozásként is fontosnak tartja, hogy segítsen, hogy támogassa a kultúrát, a művészet értékteremtő és társadalmat formáló megnyilvánulásait.

A kollégáim szépirodalom-szeretők és emberbarátok. Eleinte talán hóbortnak nézték, hogy írok, aztán szép lassan rájöttek: ez valami más, ez valami sokkal több nálam. De az is lehet, hogy megszokták már. Bárhogy is, a legtöbb kollégám olvassa a szövegeimet, véleményt formál róluk, visszajelzést ad. Nagyon jólesik, hálás vagyok érte.

Közöttünk, az Oppenheimben oda-vissza működik a figyelem, érdeklődünk egymás iránt: meghallgatjuk azokat, akik beszámolnak egy izgalmas színházi élményről, elmegyünk a zenész kollégánk koncertjére, sőt kíváncsiak vagyunk azokra a borokra, amelyeket a már nem is amatőr borász kollégáink készítenek."

Olvasson tovább!