by 2022. Jun 23.

A vakáció idején ingyenesen elérhető a digitális Mesetár

A Samsung és a BOOKR Kids együttműködése gyermekek szórakozását és tanulását segíti elő.

Az összefogásnak köszönhetően a nyári szünet ideje alatt ingyenesen elérhető Magyarország legnagyobb digitális Mesetára. A közel négyszáz interaktív mesekönyv ingyenes regisztrációt követően, 2022. augusztus 31-éig érhető el Android és iOS készülékeken.

A Mesetárban olyan klasszikus és modern interaktív történetek találhatók, amelyek különleges keverékei az animált digitális könyveknek és képességfejlesztő játékoknak. A történeteket ismert színészek keltik életre, többek között Molnár Piroska, Szacsvay László és Gálvölgyi János, így azok hangoskönyvként is élvezhetők. A „Mesék tanuláshoz” polc kifejezetten az alsó tagozatos gyermekek anyanyelvi nevelését segíti, a nyári szünet kötelező olvasmányait a Pál utcai fiúktól A kis hercegig akár otthon, a strandon, nagyszülőknél vagy rokonoknál is elérhetik a felhasználók.

Az akcióban bárki részt vehet, viszont a Samsung Galaxy mobiltelefon- és tablettulajdonosok a Members applikációból ingyenesen letölthető kuponnal további kilenc hónappal – egészen az év végéig – meghosszabbíthatják a hozzáférésüket.

Akik szeretnének élni a lehetőséggel, azoknak az ingyenes regisztrációt június 30. éjfélig kell elvégezniük erre a linkre kattintva. A sikeres regisztrációt követően pedig be tudnak jelentkezni az App Store-ból vagy a Play Áruházból letölthető alkalmazásba.

A BOOKR ezen kívül egy hatalmas meglepetéssel is készül a magyar családoknak: július első heteiben a felhasználói élmény és a technológia szintjén is teljesen megújul a Mesetár. Sokkal gördülékenyebb, frissebb és intenzívebb élményre számíthatnak a lelkes olvasók számítógépen és laptopon is. A nyári akcióban részt vevők természetesen az új verziót is ingyenesen érhetik majd el augusztus 31-éig.

A részvételi feltételek ide kattintva olvashatók.

Borítóképgrafika: Samsung

 

Szenvedélyesen szeretjük a kultúrát, a művészeteket és a stratégiai gondolkodást. Ez ingyen van. A lapkiadás és az online magazin működtetése azonban pénzbe kerül. Kérjük, ha teheti, támogassa az Art is Business hiánypótló munkáját!

Támogassa a kezdeményezésünket, legyen Ön is mecénás!