by artisbusiness.hu 2023. Mar 04.

A Zene Showja az Akvárium Klubban

- Kovács András Péter-KAP és a MÁV Szimfonikus Zenekar talkshow koncertje

A MÁV Szimfonikus Zenekar, a ZeneMűvek és az Akvárium Klub közös szervezésében 2023. március 8-án, 19:30-kor az idei évadban utoljára látható a rendhagyó talkshow koncert.

A sorozat vendége ez alkalommal a népszerű stand-up comedy-s Kovács András Péter (KAP) humorista, akit a humor és a komolyzene kapcsolatáról, pályafutásának sikereiről, és kudarcairól, a nevetés jótékony hatásairól kérdez Seidl Dénes, az est házigazdája. Az előadáson a vendég személyes gondolataira a MÁV Szimfonikus Zenekar a klasszikus hangverseny-repertoár különlegességeivel válaszol, Dénes-Worowski Marcell vezényletével.

Kovács András Péter, KAP (fotó: MÁV Szimfonikus Zeneka) Kovács András Péter, KAP (fotó: MÁV Szimfonikus Zeneka)

“A humor a bölcsek esernyője” – fogalmazták meg elődjeink. De hogyan működik ez az esernyő? Hányféle árnyalata van? És egyáltalán, mi az, ami aláfér és mitől véd?

A Zene Showja az interjú és a hangverseny műfajok ötvözete, ahol a vendégekkel olyan fontos témákról is szó esik, amelyek meghatározóak voltak céljaik elérésében.

-------------

Cikkeink írásához az Alrite beszédfelismerő (speech-to-text) megoldást alkalmazzuk.

Nyitókép: A Zene Showja (fotó: Steirer Máté)

 

Szenvedélyesen szeretjük a kultúrát, a művészeteket és a stratégiai gondolkodást. Ez ingyen van. A lapkiadás és az online magazin működtetése azonban pénzbe kerül. Kérjük, ha teheti, támogassa az Art is Business hiánypótló munkáját!

Támogassa a kezdeményezésünket, legyen Ön is mecénás!