by artisbusiness.hu 2023. Mar 03.

Az Art and Antique művészeti vásáron mutatja be új modelljét az Audi

Az Audi Q8 e-tron március elején érkezik Magyarországra.

A legújabb, legnagyobb hatótávú tisztán elektromos Audi modellt, az Audi Q8 e-tront az érdeklődők először az Art and Antique kiállításon tekinthetik meg Budapesten, a Bálnában.

„Az Art and Antique és a Q8 e-tron modellünk tökéletes páros, adta magát, hogy itt, a Bálnában tekinthető meg az első autó Magyarországon” – mondta el Zakariás Fruzsina, az Audi márkaigazgatója. „Az új modell egy igazán elegáns, prémium közeget kíván, melyet ez a kiállítás ezen a helyszínen maximálisan biztosít. Mondhatni magasak a modell sztenderdjei, hiszen az új Audinak is a legmagasabb ügyfélelvárásoknak kell megfelelnie: fenntarthatóság, komfort, elegancia és dinamizmus ezek mind fontosak egy Audi ügyfélnek, és a Q8 e-tron ezen követelményeknek mind megfelel.”

Audi Q8 Sportback 55 e-tron quattro (© 2023 by AUDI AG.)Audi Q8 Sportback 55 e-tron quattro (© 2023 by AUDI AG.)

A prémium márka új modelljének Sportback kivitele (WLTP szerinti számítással) akár már 600 kilométert is képes megtenni egyetlen töltéssel. Az autót magyar, Győrben készült elektromos motorok hajtják.

„Az új modell bemutatók minden autómárka életében különleges eseménynek számítanak. Ilyenkor van idő egy kicsit megállni és ünnepelni azt a sok embert, aki megszámlálhatatlan órányi időt és rengeteg energiát fektetett bele a jármű fejlesztésébe. Az iparág sokak által ismert, évek óta húzódó hányattatásainak fényében még inkább szükség van az ilyen felemelő pillanatokra a kereskedői hálózat és a márka munkatársai számára is"– írja közleményében az Audi Hungaria.

Fotó: Art and Antique, 2022Fotó: Art and Antique, 2022

Az Art and Antique kiemelt partnere és támogatója hagyományosan az Audi Magyarország, illetve a márka forgalmazója, a Porsche Hungaria.  A napokban éppen Magyarországon tartózkodik, és a modell bemutatón is részt vesz Dániel Tünde magyar designer, aki az elektromos modellek (Q4 e-tron, RS e-tron GT) felnijeinek tervezésében működött közre.

Fotó: Art and AntiqueFotó: Art and Antique

A művészeti vásáron csaknem 40 kortárs és klasszikus galéria, aukciósház és műtárgy-kereskedő kiállító várja az érdeklődőket 2023. március 5-éig. A vásár mellett jótékonysági online aukciót is szerveznek az Operaház Balettnövendékeiért Alapítvány javára, amelyen keresztül többek között Ukrajnából menekült balettnövendékeket is támogatnak. 

Az Art and Antique művészeti vásáron kiállító galériák, aukciósházak listája.

-------------

Cikkeink írásához az Alrite beszédfelismerő (speech-to-text) megoldást alkalmazzuk.

Nyitókép: Audi Q8 Sportback 55 e-tron quattro (© 2023 by AUDI AG)

 

Szenvedélyesen szeretjük a kultúrát, a művészeteket és a stratégiai gondolkodást. Ez ingyen van. A lapkiadás és az online magazin működtetése azonban pénzbe kerül. Kérjük, ha teheti, támogassa az Art is Business hiánypótló munkáját!

Támogassa a kezdeményezésünket, legyen Ön is mecénás!