by mizo.hu/artisbusiness.hu 2021. okt 25.

Dupla élvezet

Kívül művészet, belül kávé

A Mizo cég a tavalyi Mizo Art Coffee projekt népszerűségére építve ismét együttműködik a Szépművészeti Múzeummal és a Magyar Nemzeti Galériával: újra egyesítik a művészet és a kávézás élményét a Mizo Coffee Selection termékcsalád új, limitált kollekciójában.

Az exkluzív sorozattal szeretnék felkelteni a fogyasztók érdeklődését Szinyei Merse Pál és kortársainak sokrétű és izgalmas művészete iránt, valamint a tárlatokból „kiemelve” megmutatják a páratlanul gazdag múzeumi gyűjtemény néhány ikonikus, ám ritkán látható darabját. A Mizo Coffee Selection új kollekciójában harminc alkotás kapott helyett.

A válogatás nem korlátozódik egyetlen stílusirányzat bemutatásáram; Henri De Toulouse-Lautrec posztimpresszionista festménye mellett megfér a vedutafestés népszerű képviselője, Rudolf von Alt, az impresszionista Vincent van Gogh és Auguste Renoir is.

A dobozok hátulján rövid ismertető olvasható a festőkről és műveikről, akinek pedig kedve támadna élőben is megnézni egy-egy képet, a Szépművészeti Múzeum vagy a Magyar Nemzeti Galéria tárlatán megteheti.

A festményekkel ellátott limitált kollekció november 12-éig érhető el. További információk, képek a Mizo honlapján.

Fotó: Vass Antónia