by artisbusiness.hu 2023. Apr 29.

Elmarad a május 6-ára meghirdetett Dés László-koncert

Az estet szeptember 6-án rendezik meg.

Dés László a Facebookon tette közzé, hogy a 2023. május 6-ára, a Papp László Budapest Sportarénába meghirdetett Duettkoncertet kénytelenek elnapolni. 

„Kedves közönség – igazán nagyon kedves Dés-zenekedvelők!

Szomorúan és mégis bizakodva írom e sorokat Önöknek, akik, tudom, már nagyon várták a májusi Aréna-koncertet, mert szeretik a zenémet, a dalaimat. Szomorúan, mert elmarad a májusi fellépés, és ez senkinek sem jó hír, de ugyanakkor bizakodva és hittel, hiszen már meg van az új időpont: 2023. szeptember 6-án lesz megtartva a koncert, ugyanazzal a szereplőgárdával, de még nagyobb energiákkal és lelkesedéssel. Nem szeretnék csalódást okozni pont azoknak, akik vették a pénzt és fáradságot, hogy láthassák, hallhassák új nagy produkciómat az Arénában. Egy előre nem látható makacs gyulladás támadta meg a torkomat, aminek, mint kiderült, két hónapra van szüksége a gyógyuláshoz. Ugyanolyan türelemre van szükségem, mint Önöknek, nem jó ez a tehetetlen várakozás a gyógyulásra, de túl leszek rajta, és új energiákkal látok neki a zenélésnek, remélem, mindenki örömére! Így a befektetésük nem volt hiábavaló, hamarosan találkozunk a nagy koncerten!

Szeretettel és tisztelettel: Dés László”

A szeptember 6-ai koncert a 25. Jubileumi Zsidó Kulturális Fesztivállal együttműködve valósul meg. A megváltott jegyek érvényesek a szeptember 6-ai időpontra.

-------------

Cikkeink írásához az Alrite beszédfelismerő (speech-to-text) megoldást alkalmazzuk.

A kép forrása: Facebook

 

Szenvedélyesen szeretjük a kultúrát, a művészeteket és a stratégiai gondolkodást. Ez ingyen van. A lapkiadás és az online magazin működtetése azonban pénzbe kerül. Kérjük, ha teheti, támogassa az Art is Business hiánypótló munkáját!

Támogassa a kezdeményezésünket, legyen Ön is mecénás!