by artisbusiness.hu 2023. Feb 06.

Könyvölelés Valentin-napra

Díszdobozban kapható ajándékcsomagot állított össze erre a napra a Líra.

A Valentin-nap (február 14.) a szerelem, a kedveskedés és az apró figyelmességek ünnepe. A Líra-csomag tartalma egy, a megrendelő által kiválasztott könyv, amivel meglepheti szerettét, valamint egy All you need is love and a book feliratú vászontáska.

Az alkalom szellemében olyan könyvújdonságokat válogattak össze, amelyek közelebb engednek érzelmeinkhez. Történetek a boldog és boldogtalan szerelemről, klasszikus és új regények, amelyekből megtudhatjuk, hogy a szerelem milyen sokféle úton-módon találhat ránk. A könyv férfiak és nők számára egyaránt ideális ajándék lehet.

Hat könyv közül választhatunk:

Jane Austen: Emma

Jane Austen, megannyi világraszóló sikerkönyv írónője ebben a máig friss és humoros regényben ismét bebizonyítja, hogy a női lélek rejtelmeinek és a társasági élet praktikáinak legjobb ismerője.
Emma Woodhouse szellemes és gyönyörű hajadon, aki előszeretettel játssza a kerítő szerepét, ő maga azonban elszántan szembeszegül a házassággal. S bár apjának megfogadja, hogy felhagy a házasságszerzéssel, szeleburdi természete nem engedi, hogy lemondjon erről a kitűnő társasági szórakozásról. Ám ahogy egyre újabb délceg ifjak legyeskednek körülötte, mintha a minden lében kanál lányban is felcsapna a vágy – de vajon kihez vonzódik leginkább, a romantikus Mr. Eltonhoz? Netán a kalandor Mr. Churchillhez? És vajon a környékbeli lányokon kívül Emma számára is tartogat a sors szerelmet?

Anton Pavlovics Csehov: A szerelemről és más történetek

Boldog és boldogtalan szerelmek, nosztalgiák, vágy az emberhez méltó életre – vajon miről beszél Csehov a mai olvasónak? A világ megváltozott, de vajon változtak-e a szerelmek, a vágyak és a nosztalgiák az elmúlt több mint száz év óta, amikor ezek a történetek...

Nyáry Krisztián: Így szerettek ők 3

Nyáry Krisztián 2012-ben mesélt először íróink és költőink szerelmi életéről. Az Így szerettek ők első és második része az elmúlt évek legnagyobb könyvsikerei között szerepelt. Most elkészült a sorozat várva várt harmadik része, ismét lekerülnek az unalmas íróportrék a tantermek falairól.

Beth O'Leary: Bepalizva

Beth O'Leary legújabb regénye egy igazán különleges, elképesztően bájos, szívszorító, mégis örömteli történet randizásról és várakozásról, illetve arról, hogy a szerelem milyen sokféle úton-módon találhat ránk.
8 óra 52 perc. Siobhan alig várja a randiját Josephfel. Egy Valentin-napi reggeli azért már jelent valamit... De hol van ő?
14 óra 43 perc. Miranda őszintén reméli, hogy a Josephfel megbeszélt, Valentin-napi ebédrandi méltó alkalom lesz megünnepelni, hogy új munkája van. De hol késlekedik már a férfi?
18 óra 30 perc. Joseph megígérte, hogy eljátssza Jane partnerét a Valentin-napi eljegyzési bulin. Csakhogy nem jelenik meg a helyszínen...
Három faképnél hagyott nő, és mindhármukat ugyanaz a férfi ültette fel. Mi ez, ha nem botrány?

Cecelia Ahern: Szeplők

A szeplős Allegra Bird maga mögött hagyja imádott apját, barátait és gyerekkora helyszínét, a mesés, írországi Valentia-szigetet. Dublinba tart, hogy felkutassa sosem látott anyját, a családi elbeszélésekből felelőtlennek és szívtelennek ismert Carmencita Casanovát....

Sólyom Anna: Macskabár

Nagore élete viszontagságosan alakul: szakított a barátjával, otthagyta a munkahelyét, és jó tíz év után visszaköltözött Barcelonába. Mivel nem tudja fizetni az albérletét, kis híján utcára kerül. Ekkor egy régi barát különleges munkahelyet ajánl neki: felszolgálót keresnek a Macskabárba, ahol délutánonként hét cica keresi gazdáját a betérő vendégek közt. Négylábúaktól tanult képességek - többek közt a derű, a koncentráció, az alkalmazkodás - sorsfordító hatást gyakorolnak Nagore életére.

Amennyiben más könyvek közül választanánk, segítenek megtalálni a megfelelőt. További információk a Líra honlapján.

 

Szenvedélyesen szeretjük a kultúrát, a művészeteket és a stratégiai gondolkodást. Ez ingyen van. A lapkiadás és az online magazin működtetése azonban pénzbe kerül. Kérjük, ha teheti, támogassa az Art is Business hiánypótló munkáját!

Támogassa a kezdeményezésünket, legyen Ön is mecénás!