by good-deal.at/artisbusiness.hu 2021. Mar 09.

Nobel-díjas szemlélettel a zöldutas turizmusért

A Dunakavicsok projekt javaslatai egy forgalomélénkítő régiós turisztikai  kampányra

A Dunakavicsok turisztikai podcast első tavaszi epizódját ajánlja a good-deal.at „Friss gondolatokkal és biztató hírekkel kívánjuk ellensúlyozni a tavaszi fáradtságot, a járványhelyzet miatt kialakult fásultságot és félelmeket – írják. – Első alkalommal vendéget is hívtunk a műsorba, aki egy nemzetközi piacvezető online utazási iroda (OTA) képviselőjeként megmutatja: mit hozhat a jövő a turisztikai ágazatnak. Hogy be kell-e a jósnőhöz előre jelentkeznünk, vagy tudja mikor jövünk?”

Vendégük Svájcban élő turisztikai szakember. Svájc ugyan nem tartozik a Duna-régiónak nevezett (V4+C5) országcsoporthoz, a turizmus szempontjából azonban modellértékű, így mindenképpen hasznos tudni, mit gondolnak ők a jövő turizmusáról. Milyen intézkedésekkel készülnek a svájci turizmus talpra állítása érdekében?

A podcast második felében körbejárják azt a kérdést is, hogy mi várhat az utazókra a COVID-19 oltási igazolások kavalkádjában. Felvillantják a megoldási lehetőségeket, miként működhet Európában is optimálisan az Izraelben már bevált digitális zöld passzus.

A pezsgés jegyében Nobel-díjas tudósaink felé fordulnak, hogy szemléletüket segítségül hívva javaslatot tegyenek egy forgalomélénkítő régiós turisztikai  kampányra. „Az adás végén pedig szokás szerint hozunk néhány csemegét, amelyből az egyiket tejszínhabbal tálaljuk” – szól az invitálás.

Az adás ITT hallgatható meg, a podcast összes korábbi epizódja pedig ITT érhető el. 
További információk a Dunakavicsok Facebook-oldalán.

A kép forrása: Facebook

 

Szenvedélyesen szeretjük a kultúrát, a művészeteket és a stratégiai gondolkodást. Ez ingyen van. A lapkiadás és az online magazin működtetése azonban pénzbe kerül. Kérjük, ha teheti, támogassa az Art is Business hiánypótló munkáját!

Támogassa a kezdeményezésünket, legyen Ön is mecénás!