by artisbusiness.hu 2021. Mar 05.

A művészet értéke a vállalati világ számára

A 7M képzés az Art is Business újabb lépcsője az értékalapú brandépítés előmozdításában.

Idén tavasszal először olyan vállalati szakemberek és magánszemélyek számára nyílik képzési lehetőség, akik keresik az egyedi, kreatív megoldásokat, és nyitottak a művészvilággal való együttműködésre. A 7M – a művészet értéke szponzorációs képzés során a résztvevők megismerkedhetnek hét művészeti ág világával és a bennük rejlő lehetőségekkel. A tizenkét hetes kurzuson a szcéna kiváló szakemberei nemcsak betekintést nyújtanak a kulturális területekbe, hanem valós kooperációs lehetőségekre is rámutatnak.

A kurzust az Art is Business vezeti, amely 2019-ben azzal a céllal indult útjára, hogy a művészeti és a forprofit gondolkodók számára közös platformot teremtsen. A márka – azonos nevű magazinja mellett – mára már saját díjjal, konferenciával és havonta rendezett eseménysorozattal jelentkezik. Tevékenységének hála, az értékteremtés mellett az évek során egy erős közösséget hozott létre mind a vállalati, mind a kulturális világ szakembereiből, akik így rendszeresen kapcsolatba léphetnek egymással. A növekedés nem áll meg, a 7M képzés az Art is Business újabb lépcsője az értékalapú brandépítés előmozdításában.

A képzés során a szervezők iránytűként kívánnak szolgálni abban, hogyan érdemes a kulturális szféra különböző részeire tekinteni és meglátni bennük a potenciált. A kurzus alatt a résztvevők megismerkedhetnek hét művészeti ág világával, működésével és a bennük rejlő lehetőségekkel. A nagyobb művészeti ágaknál két témakörre oszlanak az alkalmak. Az egyik az adott szcénát mutatja be, a másik pedig a lehetőségek sorára igyekszik rámutatni. A foglalkozásokat hozzáértő, menedzsmentorientált szakemberek tartják, akik a saját világuk kiváló működtetői, és képesek a vállalati szakértők szemével is látni, valamint a hallgatók számára is érthetően átadni ismereteiket.

Tematika:
1. A művészeti szféra általános áttekintése, a szereplők megismerése
2. Filmipar Magyarországon
3. Színházi világ Magyarországon
4. Képzőművészeti világ Magyarországon
5. A tánc világa, lehetőségei és támogatása
6. A komolyzene hazai jelenléte
7. A hazai irodalom és a benne rejlő minőségi együttműködés
8. A magyar design helyzete és támogatása

További információ: https://www.kortarspr.hu/hu/kepzesek/7m-kepzes/

https://www.facebook.com/artisbusinesskozosseg
https://www.artisbusiness.hu/

 

Szenvedélyesen szeretjük a kultúrát, a művészeteket és a stratégiai gondolkodást. Ez ingyen van. A lapkiadás és az online magazin működtetése azonban pénzbe kerül. Kérjük, ha teheti, támogassa az Art is Business hiánypótló munkáját!

Támogassa a kezdeményezésünket, legyen Ön is mecénás!