by artisbusiness.hu 2023. Aug 17.

Az ukrán nők tiszteletére rendeztek kiállítást az Esernyősben

Ludmila Azarova ukrán fotográfus képei a negyven feletti természetes női szépség elfogadását közvetítik.

„…a legfontosabb emberi dolgokban nagyon hasonlítunk: szépséget és szeretetet hozunk…” – mondja Ludmila Azarova ukrán fotóművész, akinek It’s me (Ez vagyok én) címmel nyílt kiállítása az óbudai Esernyős Galériában.

A tárlatot Pataki Ági filmproducer, modell nyitotta meg. Az It’s me kiállítás fényképei a negyven feletti női szépség elfogadását közvetítik a látogatóknak a művészet eszközeivel. A projekt célja, hogy a fotókon keresztül bemutassa a természetes szépség esszenciáját, és másokat is arra inspiráljon, hogy fogadják el saját egyediségüket, leküzdve a társadalmi nyomást és a „beauty-standard”-eket.

Pataki Ági a megnyitón (forrás: az Esernyős Facebook-oldala)Pataki Ági a megnyitón (forrás: az Esernyős Facebook-oldala)

Az It’s me projekt tanácsadója, Larysa Pyliaieva ukrán coach-pszichológus és Azarova közösen döntöttek úgy, hogy a programot az ukrán nőknek szentelik: a mai körülmények között ugyanis nekik azt is bizonyítaniuk kell az egész világnak, hogy joguk van az identitásukhoz, joguk van ahhoz, hogy ukránok legyenek.

A kiállítás augusztus 28-áig tekinthető meg. A belépés ingyenes.

Esernyős Galéria
1033 Budapest, Fő tér 2.

Lásd még:

Az ukrán kultúra sebei

-------------

Cikkeink írásához az Alrite beszédfelismerő (speech-to-text) megoldást alkalmazzuk.

Nyitókép: Ruzsa Rania / Főpolgármesteri Hivatal (forrás: az Esernyős Facebook-oldala)

 

Szenvedélyesen szeretjük a kultúrát, a művészeteket és a stratégiai gondolkodást. Ez ingyen van. A lapkiadás és az online magazin működtetése azonban pénzbe kerül. Kérjük, ha teheti, támogassa az Art is Business hiánypótló munkáját!

Támogassa a kezdeményezésünket, legyen Ön is mecénás!