by 2022. Jul 05.

Közös olvasótábort szervez a 6SZÍN és a Móra Könyvkiadó

A tábort Huzella Júlia és Grisnik Petra vezeti.

Az öt nap alatt – közös olvasmányélményekhez kapcsolódva – a gyerekek játékos irodalomismeretekre tehetnek szert, valamint fejlesztik az önismeretet és az empátiát. A tábor segít önmaguk és mások megismerésében.

A szervezők két korosztályt várnak eltérő időpontokban és különböző tematikával. A 10–12 éves korosztálynak július 18-ától 22-éig, a 14–16 éveseknek augusztus 1-jétől 5-éig tart a foglalkozás. A kisebbek tematikája Egressy Zoltán: A virágot jelentő deszkák, a nagyobbaké Madarász Éva: Hullámvasút című könyve köré épül.

A tábori program hétfőtől péntekig, mindennap 8:30-tól 16:30-ig tart, azonban előzetes jelzés esetén a szervezők reggel 8:00-tól délután 17:00 óráig biztosítanak ügyeletet.

A táborozók a tervezett program szerint három alkalommal kirándulnak a városban, meglátogatnak múzeumot, játszóteret, könyvesboltot, könyvtárat, valamint két alkalommal meglepetésvendég is érkezik hozzájuk.

Jelentkezni a 6SZÍN weboldalán található jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével, valamint 10 000 Ft előleg befizetésével lehet.

A tábor díja 40 000 Ft, amely tartalmazza az esetleges múzeumi belépőket és a napi 3 étkezés díját (tízórai, ebéd, uzsonna).

A táborral kapcsolatos minden további információ megtalálható a 6SZÍN weboldalán, illetve lehet érdeklődni a +36 20 225 9242 telefonszámon is.

Borítókép: 6szin.hu
A cikkben található képek a tavalyi táborban készültek. Forrás: 6szin.hu
A cikk alatt (kattintásra) fotógaléria nyílik.

 

Szenvedélyesen szeretjük a kultúrát, a művészeteket és a stratégiai gondolkodást. Ez ingyen van. A lapkiadás és az online magazin működtetése azonban pénzbe kerül. Kérjük, ha teheti, támogassa az Art is Business hiánypótló munkáját!

Támogassa a kezdeményezésünket, legyen Ön is mecénás!