by Art is Business 2022. Mar 07.

1. évad 8. rész

Palotai Borbála senior menedzser.

A videó ide kattintva érhető el.

„Nagyobb igazolást nyersz önmagad számára, ha összekapcsolódsz valamiféle kulturális termékkel.”

Az Art is Business 2021 tavaszán indult videóinterjú-sorozata bemutatja, hogyan tud az üzleti és a művészeti közeg mindkét fél számára előnyös kapcsolatot teremteni. Borbás Gergő színész olyan meghatározó alkotókkal, cégvezetőkkel, mecénásokkal és kulturális szakemberekkel beszélget egy kávé mellett, akiknek fontos a vállalati és a kulturális szféra összekapcsolódása.

Ezúttal Palotai Borbála senior menedzser látja vendégül Gergőt egy beszélgetésre. Borbála  több mint egy évtizede dolgozik a PwC Magyarországnál marketingkommunikációs és üzletfejlesztési vezetőként.

Feladata a Pwc megbízhatóságának növelése, azonban Borbála nem csak kifelé tekint, hanem befelé, a dolgozók felé is. Gergővel beszélgetnek arról, hogy milyen módon próbálják meg feldobni a cég rendezvényeit. Visszaemlékszik arra, hogy legutóbbi felmérésüket hogyan végezték, és elmondja miért járnak a munkatársaikkal múzeumba, színházba.

Mesél arról, hogy cégként miként tudnak olyan társadalmi célokkal foglalkozó vállalkozásokkal kapcsolódni, mint például az Autistic Art Alapítvány, illetve hogy miért éri meg egy nagyvállalatnak egy művészeti projekt mellé állnia. Ezzel kapcsolatban felvetődik, hogy mennyire fontos az élmény mérhetősége, és miért van erre szükség a jövőben.

Borbála szerint a kultúra befogadása rendkívül fontos, hiszen az életünk része, arra a világra hat, amelyben a mindennapjainkat töltjük, ahol dolgozunk, kikapcsolódunk. Az interjú végén bemutatja a számára legkedvesebb műalkotást.

A videót 2021. június 17-én publikáltuk a YouTube-on.

 

Szenvedélyesen szeretjük a kultúrát, a művészeteket és a stratégiai gondolkodást. Ez ingyen van. A lapkiadás és az online magazin működtetése azonban pénzbe kerül. Kérjük, ha teheti, támogassa az Art is Business hiánypótló munkáját!

Támogassa a kezdeményezésünket, legyen Ön is mecénás!