by Art is Business 2022. Apr 16.

2. évad 8. rész

Kovács Patricia színművész.

A videó ide kattintva érhető el.

„Továbbra is saját magam szerkesztem a közösségimédia-felületeimet.”

Az Art is Business 2021 tavaszán indult videóinterjú-sorozata bemutatja, hogyan tud az üzleti és a művészeti közeg mindkét fél számára előnyös kapcsolatot teremteni. Borbás Gergő színész olyan meghatározó alkotókkal, cégvezetőkkel, mecénásokkal és kulturális szakemberekkel beszélget egy kávé mellett, akiknek fontos a vállalati és a kulturális szféra összekapcsolódása.

Kovács Patrícia a Színház- és Filmművészeti Egyetemen végzett 2003-ban. Számos filmben és sorozatban szerepelt már az egyetem alatt is. Rendszeresen szinkronizál, és van televíziós tapasztalata is. A SUHANJ! Alapítvány egyik alapító tagja. Színészként játszott többek között Egerben a Gárdonyi Géza Színházban és Budapesten a Vígszínházban, 2021 óta újra ez utóbbi társulatának a tagja. Egy időben játszott szabadúszóként, főként a Centrál Színház és az Orlai Produkciós Iroda darabjaiban.

Gergővel arról beszélgettek, hogy karrierjében mennyire fontos a stabil családi háttér, hogyan tud gyermekére is kellő időt fordítani a munka mellett.

Szóba került a munkáját segítő ügynökség is. Elmesélte, hogyan kötött ki jelenlegi képviselőjénél, miért gondolja fontosnak, hogy a szakmában legyen egy ilyen fajta segítségkérési lehetőség, és miben tudnak az ügynökök sokkal hatékonyabbak lenni, mint a művészek.

A beszélgetés második felében pedig az együttműködésekről, szponzorációs megjelenésekről, reklámokról beszélgettek. Megtudhatjuk, hogy milyen területeken vállal Patrícia együttműködéseket, milyen típusú felkérésekre szokott válaszolni, és milyen szerinte a jó reklámmegkeresés.

A videó végén pedig természetesen Patrícia is elmondja, hogy mit gondol az üzleti élet és a művészet összefonódásáról, miként érheti meg mind a két fél számára a művészet támogatása, milyen a jó együttműködés.

A videót 2021. november 24-én publikáltuk a YouTube-on.

 

Szenvedélyesen szeretjük a kultúrát, a művészeteket és a stratégiai gondolkodást. Ez ingyen van. A lapkiadás és az online magazin működtetése azonban pénzbe kerül. Kérjük, ha teheti, támogassa az Art is Business hiánypótló munkáját!

Támogassa a kezdeményezésünket, legyen Ön is mecénás!