by artisbusiness.hu 2024. Apr 13.

Jótékonysági aukció az Utcáról Lakásba! Egyesület támogatására

Licitálni 2024. április 30-án 22 óráig lehet.

Az online aukciót az Utcáról Lakásba! Egyesület (ULE) szervezi az éves hagyományt folytatva. Idén kortárs művészeti alkotásokat árvereznek el. Licitálni 2024. április 30-án 22 óráig lehet.

Az árverésen a felajánló művészek alkotásait vásárolhatják meg, a befolyt összeggel a művészeket és az ULE otthonteremtő tevékenységét támogatják. A felajánlások százalékosan oszlanak meg az ULE és az alkotók között, az egyes munkáknál megtalálják, hogy az adott művész mennyivel támogatja az egyesületet.

Az aukció menetéről itt olvashatnak

A részt vevő művészek: Albert Ádám, Bagi Attila, Balogh Kristóf József, Batykó Róbert, Benczúr Emese, Bilak Krystina, Biró Dávid, Chilf Mária, Don-Dobokay, Eperjesi Ágnes, Erményi Matyi, Fabricius Anna, Fátyol Viola, Fridvalszki Márk, Gerhes Gábor, Gosztola Kitti, Gróf Ferenc, Juhász Nóra, Kádár Emese, Kárándi Mónika, Kicsiny Balázs, Kis Róka Csaba, Kiss Richárd, Klecsányszki Csilla, Kocsi Olga, Koltay Szonja Dorottya, Kútvölgyi-Szabó Áron, Legát Franciska, Máté Dániel, Molnár Judit Lilla, Nemes Csaba, Oláh Norbert, Pacsika Rudolf, Radvánszki Levi,  Regős Benedek, Rózsa Luca, Schuller Judit, Süli-Zakar Szabolcs, Szász Lilla, Szombat Éva, Tóth Balázs Máté, Várnagy Tibor, Várnai Gyula, Vékony Dorottya.

A felajánlott alkotások itt tekintehetők meg.

Nyitókép: Balogh Kristóf József: The Corduroy Room, 2023, technika: akril, vászon, csillám, méret: 70 x 100 cm

Lásd még: Különleges Audira is lehet licitálni az Autistic Art Alapítvány árverésén

 

Szenvedélyesen szeretjük a kultúrát, a művészeteket és a stratégiai gondolkodást. Ez ingyen van. A lapkiadás és az online magazin működtetése azonban pénzbe kerül. Kérjük, ha teheti, támogassa az Art is Business hiánypótló munkáját!

Támogassa a kezdeményezésünket, legyen Ön is mecénás!