by artisbusiness.hu 2021. Apr 17.

Milyenek lennének, ha...?

Ha a valóságban léteznének azok az állatok, amelyek a gyerekek fantáziájában születnek.

Nemrégiben adtunk hírt arról, hogy a New York-i Gyermekművészeti Múzeum (CMA) ingyenes online videocsatornát indít művészeti témájú műsorokkal. Inspiráló együttműködést hoznak létre az intézmény művészeti munkatársai és a múzeumba látogató gyerekek között. A CMA igazgatója, Seth Cameron elmondta: abból indultak ki, hogy alapvetően minden gyerek művész.

A gyerekek egyedi látásmódjának, határtalan képzelőerejének továbbfejlesztése egy fotósorozat, amelyet az Art Daily művészeti és szabad bölcsészeti kollektíva tett közzé Facebook-oldalán . Az Art Daily egy több mint másfél millió követőt számláló, nemzetközi online galéria és piactér. „Azon kevés művészeti weboldalak egyike, amelyek a világ legmenőbb műveit népszerűsítik!” – írják magukról.

A fotók készítőit gyerekrajzok ihlették. Eljátszottak a gondolattal: milyenek lennének a valóságban azok az állatok, amelyek a gyerekek fantáziájában léteznek? Az eredmény lenyűgöző.

 

Szenvedélyesen szeretjük a kultúrát, a művészeteket és a stratégiai gondolkodást. Ez ingyen van. A lapkiadás és az online magazin működtetése azonban pénzbe kerül. Kérjük, ha teheti, támogassa az Art is Business hiánypótló munkáját!

Támogassa a kezdeményezésünket, legyen Ön is mecénás!