by artisbusiness.hu 2023. Sep 17.

„Missziómnak tekintem, hogy ezt a hatalmas értéket tovább éltessem”

– Szeptember 23-án elindul az évad a Vidám Színpadon

A felújított GOBUDA Mall legnagyobb mozitermében működő teátrum közönségkedvenc vígjátékokkal, zenés előadásokkal, ősbemutató musicallel és az ország egyik legkényelmesebb nézőterével várja a nézőket.

Az előző évadban, Götz Anna művészeti vezetésével, a Vidám Színpad életében és művészi koncepciójában is új korszak kezdődött. A szellemi örökséget szem előtt tartva, a méltó hagyományokat megőrizve, de a további munkának új irányt szabva alakították ki a színház új repertoárját. A társulatot fiatal tehetséges művészek és neves rendezők erősítették, zenés és gyermekelőadások is helyet kaptak a műsorban, valamint vendégelőadásoknak is otthont ad a színház. „Missziómnak tekintem, hogy ezt a hatalmas értéket tovább éltessem és fejlesszem sokak örömére. Célom lehetőséget adni remek alkotók és szívbéli színházi emberek számára” – mondta Götz Anna.

Fotó: Dragon ZoltánFotó: Dragon Zoltán

Az évad első bemutatója a Horgas Ádám rendezésében készülő Ments meg, szerelem! musical lesz október 14-én, mely olyan magyar slágereket dolgoz fel többek között, mint a VALMAR-tól az Úristen, Carameltől a Szállok a dallal, a Honeybeasttől a Legnagyobb hős, Rúzsa Magditól a Szerelem, a Margaret Islandtől az Eső, a Kimnowaktól a Gyémánt, a Jazz+Az-tól a Ma jól vagyok, és a címadó Ments meg, szerelem! című dal Márktól.

A musicalvígjáték, melyben Szaszák Zsoltot, Gáspárfalvi Dorkát, Botos Évát, Szakács Tibort, Vadász Gábort, Bartha Alexandrát, Szőlőskei Timeát és Gazdag Tibort láthatja a közönség, a félreértésekről és a válságon győzedelmeskedő szerelemről szól: nyolc ember mulatságos és megható találkozása az online térben. Sorsuk megváltozásához elég egy téves hívás, egy lelkisegély-szolgálat felkeresése vagy akár egy ételrendelés. A produkció zenei vezetője Fehér Adrienn, a látványért és a koreográfiáért pedig a darabot nem csak rendezőként, hanem íróként is jegyző Horgas Ádám felel.

Forrás: Vidám SzínpadForrás: Vidám Színpad

A HADART Színházzal közös produkcióként érkezik még a Jöhetsz drágám! vígjáték Kerekes József, Mérai Kata, Szabó Máté, Vadász Gábor, Bordás Mihály, Végh Judit, Bach Zsófia és Andrádi Zsanett szereplésével. A szeptember 23-án induló új évadban továbbra is műsoron maradnak a közkedvelt vígjátékok, az Ölelj át!, a 39 lépcsőfok, a Szeress, ha bírsz! és a Tökéletesesküvő. A zenés színház kedvelőit a Tanulmány a nőkről és a Szextett zenés vígjátékokkal, a gyerekeket pedig Süsü, a sárkány kalandjai, és a Keszekuszavarázspálcája előadásokkal várják. Vendégjátékként műsorra kerül még továbbá a Haverok, buli, Bon-Bon musicalvígjáték és a Melyiket a kilenc közül? zenés karácsonyi mese is.

Lásd még:

„A Nyitás napjával nem csak az évadot nyitjuk meg, hanem felhívjuk a figyelmet a nyitottságra”

Nyolc bemutatóval készül az idei évadban a Vígszínház, három helyszínen

„A Budaörsi Latinovits Színház a minőségi színházcsinálás otthona”

Nyitókép: Götz Anna (fotó: Gradvolt Endre)

 

Szenvedélyesen szeretjük a kultúrát, a művészeteket és a stratégiai gondolkodást. Ez ingyen van. A lapkiadás és az online magazin működtetése azonban pénzbe kerül. Kérjük, ha teheti, támogassa az Art is Business hiánypótló munkáját!

Támogassa a kezdeményezésünket, legyen Ön is mecénás!