by artisbusiness.hu 2024. Apr 07.

Gazsi Zoltán: Emberszemlélet – Az életigenlő cégvezető

A szerző a könyv bevételéből a KórházSulit és a Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítványt támogatja.

Gazsi Zoltán, az Eisberg Magyarország ügyvezetője, a 2023-as Art is Business Díj Felelős vállalati vezető kategóriájának győztese a Partvonal Kiadó gondozásában jelentette meg kötetét.

Ez a könyv nem tartozik a hagyományos memoárok közé, műfaja nem sorolható egyetlen kategóriába: életrajzba bújtatott vállalati-impresszionista tankönyv, egyszersmind humanista filozófiába öltöztetett kézikönyv fenntarthatóságról, cégvezetésről, a hétköznapok vidámságáról és a nehéz élethelyzetek túléléséről. Kinek szól? Tapasztalt és kezdő cégvezetőknek; magányos farkasoknak és falkatagoknak; pszichológusoknak és coachoknak; betegséggel élőknek és gyógyulóknak, valamint mindenkinek, aki érdeklődik az emberi természet szépsége és változatossága iránt.

„Az életszeretet XXI. századi himnusza; az elfogadás és odafigyelés nagykönyve, amelyből generációktól és korosztálytól függetlenül mindenki csak tanulhat – a szó legszebb értelmében. Fantasztikus olvasmány.” (Steigervald Krisztián generációkutató)

„Gazsi Zoltán első könyve megbízható útitársa mindazoknak, akiknek eddig nem volt merszük közelíteni igazi vágyaik és életcéljuk felé. Írása személyes történelem, vezetői krédó és kordokumentum egyben, amit kendőzetlen őszinteséggel oszt meg az olvasóival. Hitelességének titka, hogy a lélektipró megpróbáltatások és a mindent elsöprő szakmai sikerek olyan vezetőikonná formálták, aki valóban szívből szereti az embereket.” (Pistyur Veronika a Bridge Budapest ügyvezetője)

Forrás: Partvonal KiadóForrás: Partvonal Kiadó

„Vannak emberek, akiket így mutatunk be: ő X.Y.– és őszintén hozzáfűzzük, hogy »élete egy nyitott könyv«. Gazsi Zoli biztosan közéjük tartozik. Sőt, immár ez úgy is igaz, hogy az élete egy kinyitható könyv. Úgy ismerem, mint aki nem titkolja a véleményét, de nem is hivalkodik vele. Csak úgy ott hagyja, mindenki azt tesz vele, amit akar.” (Iglódi Csaba vezetői tanácsadó)

„E könyv »Zolitelling« (vicces történetmesélős) stílusban, ugyanakkor tudományosan is helytálló, de mindeközben szívhez szóló őszinteséggel idézi fel szerzője betegségét és mutatja be életfilozófiáját. Mély betekintést nyújt abba, hogyan formálta Zoli vezetői szemléletét a rákbetegség; nemcsak a halálos kórral vívott küzdelmeit osztja meg az olvasókkal, hanem az élet nehézségeivel való szembenézés fontosságát is hangsúlyozza. Hitvallása szerint a legnagyobb kihívások adnak lehetőséget az igazán komoly fejlődésre  mind személyes, mind üzleti szinten.” (Thuróczy Bertalan orvosbiológiai mérnök, író, atléta) – olvsható a fülszövegben.

Forrás: Gazsi Zoltán Facebook-oldalaForrás: Gazsi Zoltán Facebook-oldala

„Háromszáz szempár néz rám a csomagtartóból

Líra, Libri boltokban is kapható mostantól, kapom folyamatosan az üzeneteket, képeket. Hálás vagyok ezekért, és köszönöm, ha veszitek, olvassátok. Köszönöm a támogatóknak a belém vetett hitet, bizalmat: Audi, E.On, Medipredict, Opten, Pwc, Tkom. És Albert Sárospataki, a delfinlelkű cápa. És persze az Eisberg Magyarország, a kollegák háttérmunkája nélkül ez nem ment volna.

Vigyétek tovább azokat az üzeneteket, melyek megszólítanak benneteket!

A könyv bevételéből a KórházSulit és a Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítványt támogatom.

Olvassátok olyan szeretettel, amilyennel én írtam” – olvasható a szerző Facebook-bejegyzésében.  

A nyitókép forrása: Partvonal Kiadó

Lásd még: 

„A világgal van a baj, ha én ezzel kitűnhetek a tömegből” – Interjú az Eisberg Hungary Kft. ügyvezetőjével, Gazsi Zoltánnal, aki 2023-ban elnyerte az Art is Business Díjat Felelős vállalati vezető kategóriában

„Ha a felnőtt jól van, a gyerek is jól van” – A Blum program  A programot az Eisberg Hungary támogatja.

Bátorságok Könyve, Zoli története

 

Szenvedélyesen szeretjük a kultúrát, a művészeteket és a stratégiai gondolkodást. Ez ingyen van. A lapkiadás és az online magazin működtetése azonban pénzbe kerül. Kérjük, ha teheti, támogassa az Art is Business hiánypótló munkáját!

Támogassa a kezdeményezésünket, legyen Ön is mecénás!